2021-01-15 10:33:54• hírek • Bede Emőke

Már Szatmár megyében is meghirdették a népszámlálás lebonyolításához szükséges állásokat

Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com
Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com

A Megyei és Regionális Statisztikai Igazgatóságok legnagyobb része már meghirdette a népszámlálás előkészítéséhez, szervezéséhez kapcsolódó állásokat.

„Megyénként 5-10 munkahelyet hirdettek meg, ezek egy vagy három éves, határozott időre szólnak. A szakértői állásokra társadalomtudományi, természettudományi, műszaki vagy matematikai felsőfokú végzettség, a referensi munkakörökre középiskolai végzettség szükséges. A megyei igazgatóságok alkalmazottainak feladata a népszámlálás módszertanának elsajátítása, a próbanépszámlálás megszervezése és kiértékelése, a népszámlálás szervezése, monitorizálása, az adatok ellenőrzése, validálása lesz” – ismertette a feladatköröket korábban az rmdsz.ro. Azokban a megyékben, ahol még nem hirdették meg az állásokat, feltehetően a következő napokban ott is megjelennek a felhívások.


Szatmár megyében hat helyet hirdetett meg a statisztikai igazgatóság. Az írásbeli vizsgára február 4-én, 10 órától kerül sor az intézmény székhelyén, a gyakorlati próbát február 8-án szervezik meg, a sort pedig február 10-én egy interjú zárja. Mindazok, akik megfelelnek az elvárásoknak, január 26-ig nyújthatják be dossziéjukat, melynek az alábbi dokumentumokat kell tartalmaznia:

  1. beiratkozási kérvény az intézmény vezetőjének címezve
  2. személyazonossági igazolvány (vagy bármely, ezt helyettesítő okmány) másolata
  3. házassági bizonyítvány (ha a jelentkező házas)
  4. a szakirányú végzettséget igazoló dokumentumok másolata és a speciális feltételek teljesítését igazoló dokumentumok másolata
  5. munkakönyv vagy az adott szakterületen szerzett régiséget igazoló okmány másolata
  6. erkölcsi bizonyítvány vagy egy saját felelősségre kitöltött nyilatkozat, melyben a jelentkező vállalja, hogy előéletében nincsenek olyan büntetőjogi tényezők, melyek összeférhetetlenné tennék a funkcióval, melyre jelentkezik
  7. orvosi igazolás
  8. önéletrajz

A 2-es, 3-as és 4-es pontokban jelzett dokumentumokat eredeti formában is be kell mutatni annak érdekében, hogy összevethessék a másolattal.


További információk ide kattintva érhetők el.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: